X
GO

Het ABC (Actie Bodemonderhoud C (koolstof)) in Vlaamse percelen (01/02/2016 - 31/01/2018)

Presentaties  studienamiddag composteren en fermenteren

Presentaties studienamiddag composteren en fermenteren

In het kader van het demonstratieproject ‘ABC (Actie Bodemonderhoud C (koolstof)) in Vlaamse percelen’ en het Interreg-V Vlaanderen-Nederland project ‘Leve(n)de Bodem’.

Auteur: Lauwers Lore/vrijdag 1 december 2017/Categorieën: Projecten, Europa, Interreg V, Vlaanderen-Nederland, LIFE, Vlaamse Overheid, Dept. L en V, ABC, Thema, Bodem, Voorlichting, projectinfo, studiedag, Actueel, Presentaties, Niet-leden

In kader van het demonstratieproject ‘ABC (Actie Bodemonderhoud C (koolstof )) in Vlaamse percelen’ organiseerde het PCG een studienamiddag over composteren en fermenteren op woensdag 29 november 2017. Experten kwamen er spreken, proefresultaten werden gepresenteerd, gevolgd door een interessante rondleiding op het PCG.

 

Presentaties

Lees meer in de Bezoekersgids studienamiddag composteren en fermenteren - 29.11.2017

In het kader van Interreg-project ‘Leve(n)de Bodem’ werd tijdens de studienamiddag de startbijeenkomst van de ondernemersgroep ‘Behoud en opbouw organische stof’ gehouden. Er is voldoende interesse voor een verdere werking van een ondernemersgroep rond dit thema. Het verslag van de vergadering kan hier teruggevonden worden.

Meer info?
Lore Lauwers

In het kader van
Het demonstratieproject ‘ABC (Actie Bodemonderhoud C (koolstof)) in Vlaamse percelen’ en het Interreg-V Vlaanderen-Nederland project ‘Leve(n)de Bodem’

 

Print

Aantal keer bekeken (5197)/Commentaren (0)

Documenten

Links

x