Rolex be the precious on the treasurer. check out www.iapac.to here.

X
GO

Micro-irrigatie leidingen en druppelaars met anti-microbiële en anti-worteleigenschappen (01/07/2014 – 31/12/2016)

Folder RIGA-project

Folder RIGA-project

Micro-irrigatie leidingen en druppelaars met anti-microbiële en anti-worteleigenschappen

Auteur: Vandewoestijne Elise/woensdag 25 februari 2015/Categorieën: Openluchtteelt, Water_OL, Projecten, Europa, EU ECO, RIGA, Andere, Thema, teelttechniek, Water, Voorlichting, projectinfo, Brochure, Niet-leden

Het doel van dit project is het ontwikkelen van een nieuw druppelirrigatiesysteem (~T-tape) met anti-alg en anti-wortel eigenschappen. Dit zou de levensduur sterk moeten verhogen t.o.v. de bestaande druppelirrigatiesystemen. Het innovatieve systeem zal tevens zorgen voor een reductie in waterverbruik, maar ook in een dalend verbruik van ontsmettings- of reinigingsmiddelen. Er wordt gestreefd naar een duurzaam concept dat prijscompetitief zal zijn met bestaande systemen.

 

RIGA is een Europees project met partners uit België, Spanje en Italië. Samen hebben zij de kennis en expertise om irrigatiesystemen te ontwikkelen en klaar te maken voor de praktijk. De Belgische partners PCG en PCS zullen de nieuwe irrigatiesystemen uittesten in belangrijke groenteteelten en sierteelt, zowel onder glas als in open lucht.

 

Folder RIGA growers

 

Meer info?

Via projectbeschrijving van het Riga-project
Elise Vandewoestijne

 

In samenwerking met

           

Print

Aantal keer bekeken (16114)/Commentaren (0)

Documenten

Links

x
soap2day