X
GO

Micro-irrigatie leidingen en druppelaars met anti-microbiële en anti-worteleigenschappen (01/07/2014 – 31/12/2016)

ZOOM! EUROPA - de Dag van Europa

ZOOM! EUROPA - de Dag van Europa

ZOOM! Europa was een item in het AVS nieuws van zondag 3 mei 2015.

Auteur: PCG team/donderdag 7 mei 2015/Categorieën: Projecten, ENBOE, RIGA, Leader, KLEM2 KLEV2, DELIM DELIV, VELT, KLEV KLEM, LEMI LEVI, Voorlichting, studiedag, Media, Niet-leden

Op zondag 3 mei had de Zoom! Europadag in Gent plaats, georganiseerd door de provincie Oost-Vlaanderen. Van 13 tot 17 uur kon je in  Gent op vijf locaties deelnemen aan verschillende activiteiten voor gezinnen, jong en oud. doe-activiteiten, animatie en informatie, zoektocht of rondleiding ... voor elk wat wils! Op elke locatie stonden Europese projecten centraal.

ZOOM! Europa was een item in het AVS nieuws van zondag 3 mei. Je kan de uitzending hier bekijken van  AVS nieuws zondag 3 mei 2015 over ZOOM! Europa .

ZOOM! Europa is een organisatie van het provinciebestuur Oost-Vlaanderen, in samenwerking met het Informatiepunt Europa Direct, Stad Gent en Vlaanderen en maakt deel uit van het overkoepelend Vlaamse initiatief "Beleef Europa in je buurt".

ZOOM! Europa wordt mogelijk gemaakt met de steun uit de verschillende Europese fondsen (EFRO, EFLPO en ESF) en Vlaanderen (Hermes fonds). Met de steun van het Centrum voor Beeldexpressie voor de fotowedstrijd, Koor & Stem en WAK 2015 voor het publieksevenement en Radio2.

logo banner ZOOM! Europa

Print

Aantal keer bekeken (21363)/Commentaren (0)

Tags: afzet

Links

x