X
GO

Overzicht onderzoek innovatieve teelt eetbare bloemen

Hieronder vindt u een overzicht van het onderzoek eetbare bloemen. Via de tags kan u verder zoeken binnen een bepaald thema zoals bemesting, rassen, gewasbescherming, ...
Bedrijfsbezoeken eetbare bloemen Nederland

Bedrijfsbezoeken eetbare bloemen Nederland

Look and Taste en Kwekerij Bastin - Woensdag 10 mei 2017 van 8u00 tot 17u00

In kader van het pdpo-project ‘Eetbare bloemen: sierlijk én smakelijk!’ kan u zich inschrijven voor een studiedag met bezoeken aan de Nederlandse bedrijven 'Look and Taste' en 'Kwekerij Bastin'.

10-5-2017 08:00 - 17:00/Auteur: Tack Annelien/Aantal keer bekeken (1611)/Commentaren (0)/
Tags:
Eetbare bloemen demoproef verschillende soorten 2016

Eetbare bloemen demoproef verschillende soorten 2016

In het kader van het pdpo-project 'Eetbare bloemen: sierlijk én smakelijk!'

Via de demotuin eetbare bloemen laten we telers en chefkoks kennis maken met enkele minder gekende soorten eetbare bloemen. Deze soorten werden puur demonstratief aangelegd en werden voorgesteld op het proefveldbezoek ‘innovatieve teelten’. Bij resultaten en bespreking kunnen foto’s teruggevonden worden van de verschillende soorten eetbare bloemen in de demotuin.
donderdag 15 december 2016/Auteur: Tack Annelien/Aantal keer bekeken (8601)/Commentaren (0)/
Tags: rassen
Kruiden, eetbare bloemen en alternatieve groenten delicatessegroenten 2014

Kruiden, eetbare bloemen en alternatieve groenten delicatessegroenten 2014

Demotuin delicatessegroenten: diverse kruiden, eetbare bloemen en alternatieve groenten 2014

Demo delicatessegroenten met Catalogna Puntarelle Brindisina, capucienenbaard (Vreeken's zaden), Catalogna Puntarelle di Galatina / Catalo, capucienenbaard (Vreeken's zaden), Dandelion Violet Red Rib (Kokopell), Rossa di Treviso Tardiva, eco roodlof (Vreeken's zaden), Rouge de Vérone, chicorée sauvage (Semaille), Sessantina, eco broccoletto (Vreeken's zaden), Wasabi (Cook and herb), Suikerwortel (Vreeken's zaden), ABC-kruid (Cook and herb), Olijfkruid (Cook and herb), Japanse chrysant (Cook and herb) Hennepbladstokroos (Cook and herb), Rode incarnaatklaver (Cook and herb), Dropplant (Cook and herb), Oesterblad (Kruiden Claus), Lamsoor (Kruiden Claus), Witte bosaardbei (Kruiden Claus), Oca (Kruiden Claus), Crosne / Japanse andoorn (Kruiden Claus) en Muntverbena (Kruiden Claus).

maandag 15 december 2014/Auteur: Tack Annelien/Aantal keer bekeken (17796)/Commentaren (0)/
RSS