X
GO
20 jaar smaakonderzoek: Krijg de smaak te pakken

20 jaar smaakonderzoek: Krijg de smaak te pakken

Op 15 december 2018 bedankten we de panelleden voor hun inzet met een feest.

Auteur: BUYSENS SASKIA/woensdag 30 januari 2019/Categorieën: Smaak, Projecten, Provincie Oost-Vlaanderen, MAGR, Voorlichting, studiedag, Media, Niet-leden

Sensorisch onderzoek doet beroep op de menselijke zintuigen om de organoleptische eigenschappen van een product (uiterlijk, geur, gevoel, geluid, smaak) te beoordelen. Diverse panels van vrijwilligers bekijken, proeven en scoren de producten. Hierdoor wordt inzicht verworven in hoe een product wordt waargenomen en/of gewaardeerd.

Dankzij haar jarenlange ervaring heeft het PCG hiervoor de nodige expertise en de juiste infrastructuur.

Bekijk hier de reportage '20 jaar smaakonderzoek' van Plattelands Pret uitgezonden op 24 december 2018.

 

 

 

Print

Aantal keer bekeken (2344)/Commentaren (0)

Links

x