X
GO

Actueel nieuws

Themadag Landbouw en Water  - Save the date

Themadag Landbouw en Water - Save the date

Woensdag 17 november 2021 - Roeselare

Auteur: Vandewoestijne Elise/woensdag 22 september 2021/Categorieën: Openluchtteelt, Water_OL, Thema, Water, Voorlichting, studiedag, Actueel, Niet-leden, Agenda, Agenda nieuws home

Datum evenement: 17-11-2021 10:00 - 18:00 Exporteer evenement

Landbouw en water zijn twee thema’s die op het veld snel in elkaar samenvloeien. Het op elkaar afstemmen van vraag en aanbod vormt één van de belangrijkste uitdagingen voor de agrarische sector. Op de Themadag Landbouw en Water, georganiseerd door de Vakgroep Landbouw van de Euregio Scheldemond, staan we stil bij de verschillende facetten die vasthangen aan deze uitdaging.

 

Programma, een tip van de sluier opgelicht

Het ochtendprogramma omvat een debat waarbij er zal worden stilgestaan bij de manier waarop verschillende beleidsniveaus omgaan met de (agrarische) behoefte aan water en het aanbod dat men kan leveren.

Het namiddagprogramma bestaat uit verschillende workshops waarvoor u zich zal kunnen inschrijven naargelang persoonlijke interesses. Thema’s zoals waterbeschikbaarheid en -kwaliteit, maar ook hoe men zich vanuit gewasproductie kan wapenen tegen droogte, komen gegarandeerd aan bod.

Voor wie het veld op wil, voorzien we bovendien de mogelijkheid om Agrotopia te bezoeken.

 

Wanneer?

Woensdag 17 november - Vanaf 10 uur

 

Waar?

Huis van de Voeding | Spanjestraat 141 in Roeselare

 

Meer info?

In oktober ontvangt u de uitnodiging met inschrijvingslink. Mocht u vooraf prangende vragen hebben kan u contact opnemen met Bart Laridon.
E bart.laridon[at]west-vlaanderen.be - T 050 40 70 05

 

In samenwerking met

      

Print

Aantal keer bekeken (320)/Commentaren (0)

Tags: water

Links

x