X
GO

Actueel nieuws

Presentaties BATAAT dag 2021

Presentaties BATAAT dag 2021

In het kader van het LA-traject: 'Succesvolle uitbouw van de teelt van bataat in Vlaanderen' en de Operationele Groep ‘MEBAT: Mechanisatie voor opschaling van de teelt van bataat’.

Auteur: Tack Annelien/woensdag 8 september 2021/Categorieën: Openluchtteelt, Andere_gewassen_OL, bataat_OL, Smaak, Andere_SM, Wortel_en_knolgewassen_SM, Innovaties, bataat_INNO, Projecten, Vlaamse Overheid, Dept. L en V, MEBAT, VLAIO (ex IWT), BATAAT, Actueel, Niet-leden

Op dinsdag 7 september 2021 organiseerden we een BATAAT dag. Het programma omvatte een seminarie met verschillende presentaties omtrent de productie, handel en consumptie van bataat in België en de wereld (VLAM), de teelt van bataat in Vlaanderen (PCG), gebruikswaarde en consumentenappreciatie van lokale bataat (PCG) en de verwerking van bataat tot vriesverse producten (Ardo). Na het seminarie werd een rondgang georganiseerd waarin naast de tussentijdse proefresultaten van 2021 ook bewaring, mechanische onkruidbestrijding en machinedemonstraties aan bod kwamen.

 

Presentaties

 

Rondgang proefvelden: Tussentijdse proefresultaten 2021 / Bewaring / Mechanische onkruidbestrijding / Machinedemonstraties
Klik hiernaast naar de: Bezoekersgids BATAAT dag 2021

 

Meer info?

Annelien Tack

 

Met de steun van

Dit onderzoek gebeurde in het kader van het VLAIO LA-traject “Succesvolle uitbouw van de teelt van bataat in Vlaanderen” met de steun van het Agentschap voor Innoveren & Ondernemen.

      

Print

Aantal keer bekeken (13168)/Commentaren (0)

Documenten

Links

x
yesmovies