X
GO

Actueel nieuws

Laatste kans, ontvang tot € 30.000 bedrijfssteun

Laatste kans, ontvang tot € 30.000 bedrijfssteun

In het kader van het Europees Interreg-project 'Aquavlan2 '

Auteur: Crappé Sara/dinsdag 26 februari 2019/Categorieën: Innovaties, aquaponics, Projecten, Europa, Interreg V, Vlaanderen-Nederland, AQUA-VLAN2, Thema, teelttechniek, Voorlichting, projectinfo, Actueel, Niet-leden

Ben je een ondernemer met een idee voor de aquacultuursector? Dankzij het project Aquavlan2 krijg je de kans om dat idee tot een businessconcept uit te werken. Via een vouchersysteem kan je tussen €3.000 en €30.000 steun krijgen in de vorm van      expertise of diensten. De volgende en laatste voucherkeuringsronde is op 28 februari 2019. Dit is jouw laatste kans!

17 bedrijven kregen via het vouchersysteem al een duwtje in de rug. Drie vouchers zijn ondertussen afgerond. Uit de resultaten van een eerste onderzoek blijkt dat insecten en eendenkroos potentieel hebben in een aquaponicssysteem. Een tweede onderzoek toont aan dat er minder sterfte is bij mariene vislarven dankzij de optimalisatie van rotiferenkweek. En binnen een derde voucheronderzoek werd de teelt van microalgen rendabeler gemaakt via ledlampen en een nieuwe nutriëntenoplossing.

 

Dien jouw aanvraag in
Heb je interesse om een voucheraanvraag in te dienen? Kijk dan eerst of je vraag zich binnen een van de vier onderzoeksthema’s bevindt:

  • Sluiten van kringlopen binnen de zoetwateraquacultuur
  • Sluiten van kringlopen in de maricultuur
  • Nieuwe voeders voor schelpdieren en vissen
  • Preventie van grondsmaak


Meer info?
Als dit het geval is, neem dan contact op met Sara Crappé via +32(0)9 331 60 87 of sara[at]pcgroenteteelt.be
Wacht niet te lang! De volgende keuringsronde is op 28 februari 2019 en het vouchercomité moet vooraf nog voldoende tijd voorzien om jouw vraag te analyseren.

 

In samenwerking met
Het Aquavlan 2-project is een project binnen het Interreg V-programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Print

Aantal keer bekeken (3218)/Commentaren (0)

Links

x