X
GO

Actueel nieuws

Geef ons jouw mening over biologische bloemen!

Geef ons jouw mening over biologische bloemen!

In het kader van het Plattelandsproject 'Biobloemen: kleur van op het bioveld tot bij de consument'

Auteur: Stefanie De Groote/donderdag 28 februari 2019/Categorieën: Innovaties, andere, Projecten, Provincie Oost-Vlaanderen, Plattelandsontwikkeling, BIBL, Thema, Afzet, Voorlichting, projectinfo, Actueel, Niet-leden

Geef jij weleens bloemen cadeau of doe je graag jezelf plezier met een boeketje? Koop je dan weleens seizoensbloemen die hier geteeld zijn? Of koop jij ook zonnebloemen in de winter? Ben je bezorgd om de impact van de bloementeelt op het milieu, en kies je liefst voor bloemen die geteeld zijn zonder chemisch-synthetische bestrijdingsmiddelen en kunstmest?… Wij willen het graag weten! Vertel het ons allemaal anoniem in onze grote biologische bloemenenquête.


Win een biologisch boeket
Wil je kans maken op een bloeiend cadeautje? Wij belonen 3 gelukkigen die de enquête invullen met een biologisch boeket. Je ontvangt een waardebon waarmee je tijdens het seizoen jouw boeket kan afhalen bij een van de deelnemende bio-bloemenadresjes. Wanneer je kiest voor een bloementeler met een plukweide, dan kan je de bon in overleg ook inruilen om zelf je bloemen te gaan plukken.Geef ons jouw mening
Mogen we dus tien minuutjes van jouw kostbare tijd lenen? Jouw antwoorden blijven ten alle tijde anoniem en worden niet gedeeld met derden. Jouw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt om inzicht te verwerven en voor afhandeling van de wedstrijd.

Graag invullen tegen 15 maart. 
Lees binnenkort de resultaten van de enquête op de websites van de verschillende partners: www.biomijnnatuur.be, www.pcsierteelt.be, www.pcgroenteteelt.be.

 


Meer info?
Stefanie De Groote

 

In samenwerking met
     

 

Met de steun vanPrint

Aantal keer bekeken (693)/Commentaren (0)

Links

x