X
GO

Actueel nieuws

Biologische gewasbescherming in gangbare teelten?

Biologische gewasbescherming in gangbare teelten?

Deze enquête kadert binnen het InterregV-project “BIOPROTECT”

Auteur: Neukermans Jenny/dinsdag 18 december 2018/Categorieën: Projecten, Europa, Interreg V, France-Wallonie-Vlaanderen, BPRO, Thema, gewasbescherming, plagen, Voorlichting, projectinfo, Actueel, Niet-leden

In Europa staat het gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen onder druk. Maar biologische gewasbescherming kan hiervoor een goed alternatief vormen binnen het kader van geïntegreerde gewasbescherming (IPM). 

Deze enquête kadert binnen het InterregV*-project “BIOPROTECT” dat als doel heeft de efficiëntie in het veld van (nieuwe) biologische gewasbeschermingsmiddelen te optimaliseren en zo een betrouwbaar alternatief aan te reiken voor de klassieke chemische middelen aan land- en tuinbouwers uit de grensoverschrijdende regio Frankrijk-Wallonië-Vlaanderen. 

Maar wat is jouw ervaring met biologische gewasbeschermingsmiddelen? Laat het ons weten.

Dit  kan ons inzicht bieden in het gebruik en de nood aan deze producten.

Volg de link naar de enquête.

Alvast hartelijk bedankt!


Meer info?
Jenny Neukermans


In samenwerking met

      

    

   

 

 

* Europees grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma gericht op het versterken van economische en sociale ontwikkeling tussen de verschillende regio’s langs weerszijden van de Frans-Belgische grens: de Régions Hauts-de-France en Grand-Est, Wallonië en Vlaanderen.

Print

Aantal keer bekeken (3480)/Commentaren (0)

Links

x