X
GO

Actueel nieuws

Betaal minder voor groene stroom

Betaal minder voor groene stroom

Doe mee met de achtste groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Auteur: BUYSENS SASKIA/maandag 26 november 2018/Categorieën: Algemeen, Actueel, Niet-leden

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de achtste groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

 

 

Goedkopere energie via groepsaankoop
Met deze groepsaankoop ondersteunt de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 5 februari de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik  tot 50 000 kWh elektriciteit (laagspanning) en tot 100 000 kWh aardgas kunnen deelnemen.

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 36.500 Vlaamse gezinnen en meer dan 1.200 bedrijven respectievelijk gemiddeld 206 en 305 euro besparen op hun energiefactuur. Ook dit jaar is het doel weer zoveel mogelijk Oost-Vlamingen groene, goedkope energie aan te bieden.

Besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Ook bedrijven met een beperkt verbruik tot 50 000 kWh elektriciteit (laagspanning) en tot 100 000 kWh aardgas kunnen deelnemen. Met de groepsaankoop van de Provincie Oost-Vlaanderen stap je bovendien probleemloos over. Inschrijven vóór 5 februari 2019, het is gratis en volledig vrijblijvend.

 

Inschrijven?
Met de groepsaankoop van de Provincie Oost-Vlaanderen stap je bovendien probleemloos over. Schrijf je vóór 5 februari 2019 in via www.samengaanwegroener.be.

Inschrijven kan vanaf 3 december 2018 en is gratis en volledig vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 30 april 2019. De Provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.


Jouw gemeente werkt mee
Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht bij het gemeenteloket. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die nodig zijn om jouw inschrijving in orde te brengen.

 

Meer info
Gratis infolijn: 0800 76101 (werkdagen van 9 tot 20 uur)
groenestroom[at]oost-vlaanderen.be

Folder groepsaankoop groene stroom Oost-VlaanderenPrint

Aantal keer bekeken (505)/Commentaren (0)

Documenten

x