X
GO
Aanpassingen werking PCG door coronacrisis (11 mei 2020)
Door de strikte maatregelen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, werken ook de personeelsleden van PCG zo veel mogelijk van thuis uit. Om elk besmettingsrisico te vermijden werken we zo veel mogelijk digitaal of via telefoon maar al onze medewerkers blijven dus bereikbaar. Onze dienstverlening en proefveldwerking blijven gegarandeerd.
Labo
Het grondanalyselabo blijft operationeel, maar om de verplichte sociale afstand te respecteren wordt de bezetting in het labo beperkt. De analysecapaciteit is dus een stuk lager waardoor de gemiddelde analysetermijn iets langer duurt en u ook iets langer op het resultaat zal moeten wachten
Smaakonderzoek
Alle smaaksessies worden vanaf 11 mei 2020 terug opgestart en er worden strikte hygiëne- en afstandsmaatregelen gehanteerd.
Studiedagen, voorlichtingsactiviteiten en bezoeken
Alle studiedagen, voorlichtingsactiviteiten als ook de geleide bezoeken op het PCG zijn geannuleerd tot en met 8 juni 2020. 
Voorlichting op het bedrijf
Bedrijfsbezoeken worden tot een minimum beperkt en waar mogelijk uitgesteld naar later. Probeer advies zoveel mogelijk in te winnen vanop afstand via telefoon of e-mail. Staalnemers kunnen nog langskomen maar we zorgen er voor dat er geen fysisch contact met de landbouwer nodig is.
Leveringen
PCG blijft open voor leveringen tijdens de kantooruren. Dit betekent van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 16u40.
Dit zijn de maatregelen op vandaag. We evalueren later of een verlenging noodzakelijk is. Op onze website vindt u altijd de laatste stand van zaken.

Download de beregeningstool , een Excel werkblad waarmee je de kostprijs kunt bepalen.

Weer

Weerkaart

             Actueel nieuws